12.8 C
Σάμος
18/02/2025
Πολιτικά

Ο Βουλευτής Ν.Σάμου για την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, έκανε γνωστό ότι η διαδικασία για την εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή, η υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Νοσοκομείου και της κοινωνίας της Σάμου κατέστη εφικτή χάρη σε προσωπική απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Η απόφαση αυτή προέκυψε κατόπιν τεκμηριωμένου αιτήματος που υπέβαλε ο Βουλευτής, με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση των παρεμβάσεων υγείας στο νησί.

Όπως επισημαίνει ο κ. Στεφανάδης, το Νοσοκομείο Σάμου έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι τις απαραίτητες διαδικασίες για την εγκατάσταση, μετά την έγκριση του Υπουργού. Επιπλέον, ο Βουλευτής ενημερώθηκε πρόσφατα από τον Υπουργό ότι εντός των ημερών η προμήθεια του μαγνητικού τομογράφου πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να προχωρήσει άμεσα για τελική έγκριση από την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.).

Ο κ. Στεφανάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό για την υποστήριξη και τη συνεργασία του, τονίζοντας τη σημασία της εξέλιξης αυτής για την ενίσχυση του συστήματος υγείας στο νησί.

 

Related posts

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

admin

Οι ΤΕ Σάμου και Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ xαιρετίζουν τη συμμετοχή στην Απεργία

admin

Οι προτάσεις της Νέας Αριστεράς Σάμου και Ικαρίας για το δημόσιο σύστημα Υγείας

admin

Περιοδεία του ΚΚΕ στη Σάμο ενόψει της αυριανής απεργίας

admin

Δήλωση ΠΑΣΟΚ Σάμου για τη Δημόσια Υγεία – Πανσαμιακή Κινητοποίηση στις 12/2

admin

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για συμμετοχή στην Απεργία της 12ης Φεβρουαρίου

admin

Το Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου στηρίζει την Πανσαμιακή απεργία για τη Δημόσια Υγεία

admin