19/04/2025
Σαμιακά

Συνελήφθη διακινητής για το ναυάγιο με 4 νεκρούς στη Σάμο

Μέχρι στιγμής, έχουν ανασυρθεί τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη βύθιση λέμβου με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου.

Επιπλέον, στην ξηρά έχουν εντοπιστεί 26 μετανάστες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο συμβάν. Μεταξύ αυτών, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ένας διακινητής, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συνολικά, μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 30 άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου.

Στο σημείο μεταβαίνει επίσης κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών για να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων, ένα ακόμα άτομο αγνοείται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων συνεχίζονται στο σημείο όπου βυθίστηκε η λέμβος, με τη συμμετοχή πλωτών του λιμενικού σώματος και παραπλεόντων πλοίων.

Related posts

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin

Καρλόβασι: Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή – Γκλοπ, μαχαίρια και φλόμπερ στα χέρια της αστυνομίας

admin

Πρόσκληση για Πασχαλινή συνάντηση του Μητροπολίτη Σάμου με τους Φοιτητές

admin