06/11/2025
Σαμιακά

Συνεχής υποστήριξη: Ο Σύλλογος ΕυΠο στο Race for the Cure® για 2η χρονιά

Ο Συλλογος ΕυΠο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Greece Race for the Cure®2024,συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Greece Race for the Cure®2024, υποστηρίζοντας ενεργά το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με συμβολικό περίπατο στην πρωτεύουσα της Σάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό συμμετοχής 5E5608EE και εντασσόμενοι στην ομάδα “ΕΥΠΟ ΣΑΜΟΣ 2024”. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8€ και περιλαμβάνει το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι αποστολές των t-shirts αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του ΕυΠο για την υποστήριξη κοινωφελών σκοπών και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε περισσότερα εδώ

Related posts

Υποχρεωτικές μάσκες και περιορισμένο επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Νέες ρυθμίσεις για ωράρια, υπερωρίες και 13ωρο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου

admin

Παρουσιάζεται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σάμου

admin

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Σάμου με τον Ιατρικό Σύλλογο

admin

Σάμος: Έλεγχος βηματοδοτών με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

admin

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

Κλείνει κάθε Τετάρτη ο διάδρομος του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» για τεχνικές παρεμβάσεις

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ

admin