17/07/2026
Σαμιακά

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Σαμιώτη μοτοσυκλετιστή στην οροσειρά της Ροδόπης

IMG_06092022_104659_(1080_x_800_πίξελ)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 31χρονου Σαμιώτη οδηγού μηχανής που είχε χαθεί για 15 ώρες στην οροσειρά της Ροδόπης εξαιτίας λανθασμένης ένδειξης του (GPS)  που χρησιμοποιούσε.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας (GPS) θέλησε να διασχίσει μια κατά τ άλλα μοναδική διαδρομή, διαπίστωσε όμως ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό του αφού βγήκε σε ένα επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο δρόμο με αποτέλεσμα να καλέσει τον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 προς βοήθεια .

Άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία της Δράμας κινητοποιήθηκε και μετά από συντονισμένη επιχείρηση και με την χρήση drone εντόπισε μετά από δυο ώρες και συγκεκριμένα στις 21.00 το βράδυ τον νεαρό Σαμιώτη οδηγό, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του .

Στη συνέχεια, στελέχη της πυροσβεστικής τον οδήγησαν με ασφάλεια στη πόλη της Δράμας προσφέροντάς του καφέ και φαγητό. Ο Νικόλας παρά την περιπέτεια που είχε, συνεχίζει ακάθεκτος το ταξίδι του που ξεκίνησε από το νησί μας με προορισμό την Γεωργία με την μηχανή του.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Με τροποποιημένο ωράριο τα καταστήματα στη Λευκή Νύχτα

Το τελευταίο αντίο των φίλων της Άννας Μαρίας στο Καρλόβασι: «Πέτα ψηλά λαμπρό μας αστέρι»

Σε 24ωρη απεργία την Κυριακή καλεί τους εμποροϋπαλλήλους ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου

Attica Group: Αναστέλλεται η αύξηση του επίναυλου καυσίμων στα φορτηγά

Η Πυροσβεστική Σάμου προειδοποιεί για εξαιρετικά επικίνδυνες μέρες και εντείνει τις περιπολίες

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς