03/10/2026
Σαμιακά

Αεροδιακομιδή για 6χρονο απο Ικαρία, Σάμο, Αθήνα

EKAB

Η απουσία ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Σάμου όπως παιδοχειρουργού,υποβάλλουν τους μικρούς ασθενείς σε περαιτέρω ταλαιπωρία με διακομιδές σε μεγαλύτερα νοσοκομεία της Χώρας.

Επιχείρηση μεταφοράς ενός παιδιού στήθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από την Ικαρία στη Σάμο με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Πρόκειται για ένα 6χρόνο κοριτσάκι το οποίο παρουσίασε συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί χρειάστηκε άμεση μεταφορά απο την Ικαρία με ελικόπτερο, στο αεροδρομιο της Σαμου οπου το παρελαβε αεροσκάφο του ΕΚΑΒ Beechcraft King Air 350, με την συνδρομή του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου, προκειμένου να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Να ευχηθούμε περαστικά στο κοριτσάκι .

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: «Παιδαγωγική προσέγγιση και όχι καταστολή» ζητούν οι κοινωνικοί λειτουργοί για τους μαθητές

Αύξηση γεννήσεων αλλά και θανάτων στη Σάμο και την Ικαρία το 2025: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Στους δρόμους της Σάμου μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ενάντια στις διώξεις ανηλίκων

Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ Σάμου κατά των διώξεων μαθητών

Στήριξη στους μαθητές από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Σάμου

Στάση εργασίας της ΕΛΜΕ Σάμου την Παρασκευή για τις διώξεις μαθητών