31.9 C
Σάμος
09/07/2025
Δήμος

Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων σε κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Banner Samos24
Σχεδιάζοντας με γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας, ανακοινώνουμε την ένταξη της πράξης με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 599.997,56 ευρώ.
Σύμφωνα με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, η συγκεκριμένη πρόταση με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 -2020» του Υπουργείου ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αλιευτικές περιοχές.
Από το έργο αυτό θα εξυπηρετηθεί η Κοινότητα Κοκκαρίου, η Κοινότητα του Αγ. Κωνσταντίνου, η Κοινότητα Μανωλατών και ο παραδοσιακός οικισμός του Ηραίου, με εργασίες διάστρωσης επιφανειών με φυσική πέτρα, που θα αρμόζουν στο φυσικό περιβάλλον.
Στοχεύεται η συνολική κάλυψη των αναγκών των οικισμών αυτών, σε λειτουργικές εγκαταστάσεις πλακόστρωτων, τα οποία αποτελούν γραφικά στενά μεγάλης φυσικής ομορφιάς και μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Related posts

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin

Βαγγέλης Μαρνέζος: “Η Γαλάζια Σημαία γεμίζει χαρά την ακτή μας στο Ποτάμι Καρλοβάσου”

admin

Προσοχή: Άνεμοι έως 9 μποφόρ από το Σάββατο στη Σάμο

admin

Ανατολική Σάμος: Παραιτήθηκε απο Εντεταλμένος Σύμβουλος o Δημήτρης Βλασιάδης

admin