15/08/2026
Σαμιακά

Ανεγκέφαλοι πετούν κουβάδες με νερό σε οδηγούς στο Κοκκάρι

κοκκαρι

Ο φόβος και ο τρόμος για τους οδηγούς που κινούνται στον περιφερειακό δρόμο Κοκκαρίου έχουν γίνει ανεγκέφαλοι, οι οποίοι πετούν νερό στα εν κινήσει αυτοκίνητα τους. Σύμφωνα με αναφορές , στην μέση της ευθείας του επαρχιακού δρόμου Σάμου -Καρλοβάσου στο ύψος της πέτρινης βρύσης στο Κοκκάρι, άγνωστοι πετούν κουβάδες με νερό εναντίον διερχόμενων οδηγών .

«Στο Κοκκάρι, στην ευθεία εκεί στη βρύση βγαίνουν κάποιοι με λεκάνη και κουβάδες την νύχτα και πετάνε νερό στα διερχόμενα αυτοκίνητα.. μου έτυχε την Τρίτη το βράδυ και χθες το βράδυ.. Την Τρίτη πήραμε και την αστυνομία και το είπαμε… Είναι επικίνδυνο..» μας καταγγέλλει αναγνώστης μας .

Οι οδηγοί έντρομοι σταματούν τα αυτοκίνητα τους ,και μετά το αρχικό σοκ προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες ,χωρίς αποτέλεσμα .Η αστυνομία θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος πριν θρηνήσουμε θύματα .

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πυροσβεστική: Τρεις συλλήψεις για θερμές εργασίες σε Λέσβο και Χίο, τσουχτερά πρόστιμα

Η επιθυμία της οικογένειας του Νίκου Κακλαμάνη: αντί στεφάνων, στήριξη στον Σύλλογο «Ευ Πο»

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»