05/06/2026
Σαμιακά

Ανεγκέφαλοι πετούν κουβάδες με νερό σε οδηγούς στο Κοκκάρι

Ο φόβος και ο τρόμος για τους οδηγούς που κινούνται στον περιφερειακό δρόμο Κοκκαρίου έχουν γίνει ανεγκέφαλοι, οι οποίοι πετούν νερό στα εν κινήσει αυτοκίνητα τους. Σύμφωνα με αναφορές , στην μέση της ευθείας του επαρχιακού δρόμου Σάμου -Καρλοβάσου στο ύψος της πέτρινης βρύσης στο Κοκκάρι, άγνωστοι πετούν κουβάδες με νερό εναντίον διερχόμενων οδηγών .

«Στο Κοκκάρι, στην ευθεία εκεί στη βρύση βγαίνουν κάποιοι με λεκάνη και κουβάδες την νύχτα και πετάνε νερό στα διερχόμενα αυτοκίνητα.. μου έτυχε την Τρίτη το βράδυ και χθες το βράδυ.. Την Τρίτη πήραμε και την αστυνομία και το είπαμε… Είναι επικίνδυνο..» μας καταγγέλλει αναγνώστης μας .

Οι οδηγοί έντρομοι σταματούν τα αυτοκίνητα τους ,και μετά το αρχικό σοκ προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες ,χωρίς αποτέλεσμα .Η αστυνομία θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος πριν θρηνήσουμε θύματα .

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κατετάγησαν οι πρώτες 72 εθελόντριες στον ελληνικό στρατό

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πολύτεκνη άνεργη μητέρα έχασε θέση στον Δήμο λόγω λάθους στη μοριοδότηση

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου: Μήνυση καταθέτει ο Δήμος

Στόχος οι 24.000 αφίξεις στη Σάμο: Η Apollo ανοίγει τη φινλανδική αγορά και αυξάνει τις πτήσεις κατά 16%

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 600 αγριόχοιρους, οι αγρότες μιλούν για πάνω από 2.000