04/08/2026
Πολιτικά

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση Γιάννη Βέττα στο Άνω Βαθύ

elliniki lisi
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου, ο υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Γιάννης Βέττας θεωρεί υποχρέωση του και μεγάλη του τιμή να ξεκινήσει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, στις 19:00 το απόγευμα στο καφενείο “ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ”, θα έχει συνάντηση με συμπατριώτες του ώστε να συζητηθούν από κοινού όλα τα προβλήματα του νησιού μας.
Ο Γιάννης Βέττας απευθύνει πρόσκληση κάλεσμα σε όλους τους πολίτες όλων των πολιτικών “αποχρώσεων” σε μια μεγάλη πολιτική διαβούλευση.
(Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών σε όλη την επικράτεια της Σάμου)
Γιάννης Βέττας
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στεφανάδης στην υπουργό Παιδείας: Πέντε ανοιχτά θέματα για Σάμο και Ικαρία

Μήνυμα Μητσοτάκη από Αγαθονήσι: Θα εμποδίσουμε τους άθλιους διακινητές να εκμεταλλεύονται απελπισμένους

Ερώτηση Βελόπουλου για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές υδροδότησης στο Νοσοκομείο Σάμου

Παγώνδας: Το ΚΚΕ ζητά ασφαλή δρόμο πρόσβασης στο δημοτικό σχολείο

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων