25 C
Σάμος
04/07/2025
Περιφερειακά

Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά: Κύριε Στεφανή είστε το πρόβλημα όχι η λύση

Banner Samos24

Ανακοίνωση κριτική της Ανταρσία στο Αιγαίο για την παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο καλός υπηρέτης της κυβέρνησης και της Ε.Ε. κ. Στεφανής

Δύο δημόσιες εμφανίσεις έχει κάνει ως σήμερα ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αλκιβιάδης Στεφανής με την ιδιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Δύο εμφανίσεις στις οποίες ο ίδιος μίλησε για τα εκπληκτικά προτερήματα που έχει (μεγάλο πλεόνασμα αλαζονείας), αλλά δεν είχε τίποτα να πει για τα νησιά, τα προβλήματα τους και πως θα τα αντιμετωπίσει. Δεν είχε τίποτα να πει για την ανυπαρξία νησιωτικής διάστασης στην κυβερνητική πολιτική, για την συνεχιζόμενη πτώση του ΑΕΠ των νησιών του βορείου Αιγαίου, για τις μηδενικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις στη νησιωτική Ελλάδα την ώρα που η κυβέρνηση χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο.

Ως καλός στρατιώτης της κυβερνητικής πολιτικής ο κ. Στεφανής υπερασπίστηκε πλήρως την κυβερνητική πολιτική για το προσφυγικό που μετατρέπει τα νησιά μας σε φυλακές για τους πρόσφυγες – μετανάστες. Είναι η ίδια πολιτική που γεμίζει το Αιγαίο και την Μεσόγειο με χιλιάδες νεκρούς πρόσφυγες κάθε χρόνο. Είναι η απάνθρωπη, δολοφονική πολιτική της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων της οποίας ο κ. Στεφανής είναι πειθήνιο όργανο.

Κύριε Στεφανή είστε το πρόβλημα όχι η λύση. Κι όσο ακριβοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες και να κάνετε αυτό δεν κρύβεται.

Related posts

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υπερδέσμευση για μη τεχνολογικές επιχειρήσεις

admin

Περιφερειακή Επιτροπή: Οι θέσεις της «Νέας Δυναμικής»

admin

«GaioVaigaio» – Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του διατροφική ταυτότητα

admin

Μουτζούρης-Κυρατζής: “Με σχέδιο και μεθοδικότητα στηρίζουμε τη Σάμο” – Νέα έργα και κονδύλια

admin