27.8 C
Σάμος
18/07/2025
Σαμιακά

Απαιτούν την άμεση πρόσληψη παιδιάτρων

Banner Samos24

Για προκλητική στάση κατηγορεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου , την κυβέρνηση στα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας στο νησί μας και ιδιαίτερα στη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής με μια μόνο παιδίατρο.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σημειώνει:

Στο αίτημα μας για άμεση συνάντηση με τον Υπουργό υγείας και τη διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η πολιτική τους, έχει εγκαταλείψει τους   χιλιάδες  κατοίκους των νησιών μας   καθώς και τους χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες που τους κρατάει εγκλωβισμένους  να ζουν  κάτω από άθλιες συνθήκες στο νησί μας. Κανένα από τα χρόνια αιτήματα μας δεν έχει δρομολογηθεί, όπως μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ και άμεσο απεγκλωβισμό των μεταναστών – προσφύγων από το νησί και την χώρα.

Απαιτούμε την άμεση πρόσληψη παιδιάτρων για την εύρυθμη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής και των εξωτερικών της ιατρείων, άμεση συνάντηση του συλλόγου μας με τον Υπουργό Υγείας και την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

Related posts

Νέο πλοίο στη γραμμή Βαθύ – Κουσάντασι: Το SAN NICOLAS ξεκινά δρομολόγια από 18 Ιουλίου

admin

Ύποπτη δραστηριότητα με 32 Τουρκικά Αλιευτικά: Παραμένουν επί εβδομάδες σε Αιγαίο και Ιόνιο

admin

Νέα εποχή στην υγεία των ποδιών: Ο ψηφιακός πελματογράφος COMEX στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Ηλιάδης Αριστείδης

admin

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο

admin

Ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Σάμου για τα δικαιώματα του επιβατικού κοινού

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

admin

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Κοντακαιίκων στο πρόγραμμα Erasmus+

admin

Γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο ξενοδοχείο “Δόρυσσα”

admin

Σάμος & Λέσβος: Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

admin