04/06/2026
Σαμιακά

Βαγγέλης Καρράς – Οι ορεινές κοινότητες έχουν εφοδιαστεί με αλάτι

Σε πλήρη ετοιμότητα από χτες η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ανατολικής Σάμου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Καρρά.
Οι ορεινές κοινότητες Κουμαραδαίων, Πύργου, Πανδρόσου, Μεσογείων, Σπαθαραίων, Βουρλιωτών, Μανωλατών, Αμπέλου και Σταυρινήδων έχουν ήδη παραλάβει ποσότητες αλάτι για να αντιμετωπίσουν έκτακτες ανάγκες από την επερχόμενη κακοκαιρία. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα.
Η πολιτική προστασία του δήμου Ανατολικής Σάμου ενημερώνει υπεύθυνα ότι έχει αλάτι στις αποθήκες της και ότι πέντε μηχανήματα όπως και προσωπικό είναι σε κατάσταση ετοιμότητας να παρέμβουν αν χρειαστεί ανάγκη.
Αναλόγως με την πορεία του φαινομένου θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών από την εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού του Δήμου Ανατολικής Σάμου με την κωδική ονομασία “ΒΟΡΕΑΣ”.
Ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κατετάγησαν οι πρώτες 72 εθελόντριες στον ελληνικό στρατό

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πολύτεκνη άνεργη μητέρα έχασε θέση στον Δήμο λόγω λάθους στη μοριοδότηση

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου: Μήνυση καταθέτει ο Δήμος

Στόχος οι 24.000 αφίξεις στη Σάμο: Η Apollo ανοίγει τη φινλανδική αγορά και αυξάνει τις πτήσεις κατά 16%

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 600 αγριόχοιρους, οι αγρότες μιλούν για πάνω από 2.000