26/05/2026
Δήμος

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Εντός των ορίων οι τιμές από τα δείγματα του πόσιμου νερού

Εντός των νόμιμων επιτρεπτών ορίων είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων που διενεργήθηκαν απο τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δειγματοληψίας πόσιμου ύδατος που έγινε στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ανατολικής Σάμου και για τις οποίες η υπηρεσία έλαβε γνώση στις 14/12/2021, προβήκαμε άμεσα στον έλεγχο της ποιότητας του πόσιμου ύδατος της πόλης της Σάμου.

Στις 16/12/2021 λαμβάνοντας 8 δείγματα από διαφορετικά σημεία του δικτύου του Δήμου τα οποία εστάλησαν σε πιστοποιημένο εργαστήριο προς ανάλυση και σύμφωνα με το πόρισμα: «Οι τιμές των αποτελεσμάτων για τα δείγματα είναι εντός των ορίων που καθορίζονται στην υπουργική απόφαση Γ1(δ)/ΓΠοικ.67322/ΦΕΚ3282Β/19-9-2017 που αφορά την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης».

Από τα παραπάνω αποτελέσματα συμπεραίνεται ότι το νερό που διατίθεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου προς κατανάλωση είναι κατάλληλο προς κάθε χρήση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου στο Υπουργείο Εσωτερικών – συνάντηση με τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου – 7 θέματα στην ατζέντα

ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Χωροταξικό Τουρισμού

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»