05/06/2026
Δήμος

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου στην Αθήνα

Σειρά σημαντικών επαφών με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης στην Αθήνα.

Συνάντηση πραγματοποίησε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής κ. Ζερβό Γιώργο.

Θέμα της συνάντησης ήταν η προοπτική κατάθεσης φακέλου για την ανέγερση πολιτισμικού και ερευνητικού κέντρου στο Καρλόβασι του Δήμου Δυτικής Σάμου ενόψει ανοίγματος σχετικού προγράμματος.

Το θέμα είχε συζητηθεί εκτενώς στο παρελθόν και υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του κ Άδωνι Γεωργιάδη επί Υπουργίας του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον νυν Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο ενημέρωσε ότι ο φάκελος για το συγκεκριμένο έργο είναι έτοιμος να κατατεθεί, του ζήτησε τη στήριξη του και τη συμβουλή του για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος.

Συνάντηση είχε και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο όπου ζητήθηκε η στήριξή του για θέματα που απασχολούν τον δήμο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού

Η παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ζητά ειδική νησιωτική προσέγγιση στο νέο χωροταξικό τουρισμού

Πανελλαδικές Εξετάσεις – Οι ευχές των δημάρχων Σάμου προς τους υποψηφίους

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ξεκίνησε διαδικασίες για Γαλάζια Σημαία στον Κάμπο Μαραθοκάμπου

Παπαθεοφάνους στην ΚΕΔΕ: «Η φωνή των νησιωτών πρέπει να ακουστεί στο νέο Σύνταγμα»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου στο Υπουργείο Εσωτερικών – συνάντηση με τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης