29/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Δολοφονία στα Γλυκά νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης

αστυνομια

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πουλούσε λευκά είδη χωρίς άδεια στο Βαθύ και συνελήφθη

Έκλεψαν ηλεκτρικό πατίνι στο Βαθύ -Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι, δικογραφία και για γονέα

Έλεγχοι για κράνος σε 569 οδηγούς στη Σάμο

Συνελήφθη άνδρας στο Καρλόβασι για άσκοπους πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο

Συνάντηση των αστυνομικών της Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υποστελέχωση

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο