20/04/2025
Περιφερειακά

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 20η Πανηπειρωτική Έκθεση

Η Αντιπεριφερειάρχης  Ανάδειξης  και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου,  Άννη Ανδρεάδου προσκαλεί  όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του νομού Σάμου  που σχετίζονται με προϊόντα διατροφής και επιθυμούν να συμμετέχουν στην 20η Πανηπειρωτική Έκθεση στα Ιωάννινα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 16-20 Οκτωβρίου να αποστείλουν σχετικό email με το αίτημα συμμετοχής τους καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους έως την Δευτέρα 04.10.2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα παραπάνω στην ηλεκτρονική διεύθυνση  anniandreadou@pvaigaiou.gov.gr ή να επικοινωνήσουν στο παρακάτω τηλέφωνο 6988800839. Τα στοιχεία των επιχειρήσεων θα κρατηθούν προκειμένου να ενημερώνονται για τις επόμενες εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Related posts

Το ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

admin

286 δωρεάν μαστογραφίες και δύο εσπερίδες ευαισθητοποίησης στη Σάμο- Ευχαριστήριο

admin

Συνεδριάζει στη Σάμο το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου – Τα Θέματα

admin

Παρέμβαση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό: “Η οικειοθελής επιστροφή δεν είναι λύση, η Ευρώπη παρεμποδίζει τη βασική λύση”

admin

Συνάντηση Μουτζούρη με την Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου: Στήριξη στα αιτήματα για καλύτερη ποιότητα ζωής

admin

Πλήρως προσβάσιμοι όλοι οι χώροι της ΠΕ Σάμου μετά την τοποθέτηση Αναβατορίου στο Αμφιθέατρο

admin

Ελβετική Δημοσιογραφική αποστολή στη Σάμο και την Ικαρία για την προώθηση του Τουρισμού

admin

Πέθανε ο Δημήτρης Βουνάτσος

admin

Στο “Χιώτικο Σπίτι” της Νέας Υόρκης ο Κώστας Μουτζούρης

admin