27.2 C
Σάμος
26/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

ΕΛ.ΑΣ: Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι της Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 37/2024 από 30-01-2024 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι της Σάμου και συγκεκριμένα, στην παλαιά Ε.Ο. Σάμου – Καρλοβασίου (εσωτερική κεντρική οδός Κοκκαρίου), καθώς και σε ανώνυμη οδό, λόγω προβλήματος στη στατικότητα του κωδωνοστασίου του Ναού.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Related posts

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου με τον Υπουργό Μετανάστευσης

admin

47χρονος συνελήφθη στο Πυθαγόρειο γιατί οδηγούσε μεθυσμένος

admin

Απάτη με επιδόματα: Δύο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία της Σάμου

admin

Τέλος καλό, όλα καλά: Βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στο Ποτάμι

admin

Δικογραφία για ναρκωτικά σε 20χρονο στο Πυθαγόρειο

admin

Σάμος: Πρώτη σε παραβάσεις κράνους στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Τι βρήκαν οι λιμενικοί στο σπίτι 55χρονου στην Ικαρία

admin

Τροχαίο στην Ικαρία: Δύο τραυματίες από ανατροπή οχήματος

admin

ΕΛ.ΑΣ: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους -Τα αποτελέσματα των ελέγχων στα νησιά

admin