18.9 C
Σάμος
08/10/2025
Πολιτικά

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί τη Σάμο την Παρασκευή 26 Απριλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Η επίσκεψη αποτελεί μέρος της προσπάθειας του κόμματος να έρθει σε επαφή με τους πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου, ο Πρόεδρος θα φτάσει στο νησί με σκάφος, το οποίο θα προσεγγίσει το λιμάνι του Καρλοβάσου. Εκεί, θα συναντηθεί με τους νυν και πρώην Δημάρχους στο Δημαρχείο Καρλοβάσου, όπου θα συζητήσουν θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο, αναδεικνύοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και της έρευνας για την ανάπτυξη του τόπου. Ακολούθως, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, καθώς και με εκπροσώπους των σεισμοπλήκτων, ώστε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και οι πληγέντες από τους σεισμούς.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει επίσης μια σύντομη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για τα ζητήματα που απασχολούν τη Σάμο και τα νησιά του Αιγαίου. Πριν από την αναχώρησή του, θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Καρλόβασι, δείχνοντας την υποστήριξή του στην τοπική οργάνωση του κόμματος.

Related posts

Επτά βουλευτές ζητούν απαντήσεις για τα τέλη τουρισμού: “Πού πήγαν τα χρήματα;”

admin

Θα γίνει το Νοσοκομείο Σάμου νοσοκομείο αναφοράς με τον Γ.Καμπούρη; Η δήλωση Στεφανάδη

admin

Βασιλάκης απο τη Σάμο: «Η ανάπτυξη δεν είναι στατιστικά!» – Πυρά για μεταναστευτικό & ακρίβεια

admin

ΠΑΣΟΚ: Νομοθετική πρωτοβουλία για κακούργημα η αλιεία αλλοδαπών στα ελληνικά ύδατα

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Στέλλας Παπαγρηγορίου

admin

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin