23/07/2026
Πολιτικά

Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στη Σάμο

255700843_258803109518937_547944823948363928_n

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, κ. Ευάγγελο Τουρνά υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Στάντζος στη Σάμο στο πλαίσιο της εκπροσώπησης της Κυβέρνησης για τον αυριανό εορτασμό της ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το χώρο των εθελοντικών κλιμακίων Σάμου & Βαθέος, την πληγείσα κοινότητα (Άνω) Βαθέος και την πληγείσα από το σεισμό περιοχή της πόλης της Σάμου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με εκπροσώπους εθελοντικών κλιμακίων και συλλόγων από όλη τη Σάμο, παρουσία του Βουλευτή, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη και του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου-Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγου Ιωάννη Σταμούλη.

Ο Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δραστηριοποίηση τους στο νησί και άκουσε τα θέματα- προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας ώστε να μπορέσει να τους δώσει λύση προς διευκόλυνση στην εθελοντική και εξαιρετικά σημαντική δράση τους.

 

Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στη Σάμο Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στη Σάμο Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στη Σάμο Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στη Σάμο

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη

Το Καρλόβασι αποκτά Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με τέσσερις τομείς

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου