13.9 C
Σάμος
19/02/2025
Σαμιακά

Επιστολή στην Εισαγγελία Σάμου για την “Αργυρώ”

Επιστολή έστειλε η ΠΦΠΟ την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με θέμα την δολοφονία της φώκιας Αργυρώ. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Aξιότιμοι Κύριοι,

Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών ώστε νε βρεθούν οι υπαίτιοι της άγριας δολοφονίας της Μεσογειακής φώκιας monachus-monachus, γνωστής ως Αργυρώ, που βρέθηκε νεκρή στις 21 Μαΐου στη Σάμο.

Υπάρχουν κάτοικοι της Σάμου που γνωρίζουν τον δολοφόνο και το Ινστιτούτο «Αρχιπέλαγος» έχει ήδη καταθέσει στις αρχές το όνομά του.

Το θέμα της δολοφονίας της συγκεκριμένης φώκιας έχει ήδη πάρει διεθνείς διαστάσεις καθώς ήταν γνωστή και αγαπητή από όλους, κατοίκους και τουρίστες. Όλοι περιμένουν την απόδοση της δικαιοσύνης για το κατάπτυστο έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του αθώου αυτού ζώου αλλά και εις βάρος της θαλάσσιας ζωής και ισορροπίας.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (60 Σωματεία)
και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Related posts

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω Απεργίας

admin

Διακρίσεις Αθλητών ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

admin

Με δύναμη αλληλεγγύης – Αιμοδοσία στο Μαυρογένειο ΕΠΑΛ και Πυθαγόρειο ΓΕΛ

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της ιατρού Ιωάννας Μαυρατζώτη

admin

Σάμος: Ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης 35 ατόμων από την ΕΟΔ

admin

Τιμητικές εκδηλώσεις για τους Πρωτεύσαντες και Αριστεύσαντες Μαθητές της Σάμου

admin

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Σάμου κατά κυβέρνησης – Ζητούν άμεσες λύσεις για την υγεία

admin

Πυροσβεστική Σάμου: Οδηγίες για ασφαλή καύση φυτικής βλάστησης

admin

Μανώλης Κάρλας: Το Επικούρειο της Σάμου στην προκρούστεια κλίνη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin