27.8 C
Σάμος
29/08/2025
Σαμιακά

Ζήτησαν περισσότερη αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης της Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Με αφορμή τα τελευταία αυξημένα περιστατικά κλοπών στην πόλη της Σάμου, οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και του Συλλόγου Εστίασης Σάμου κ. κ Γιοκαρίνης και Μπαντούνας είχαν το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου κο Μαϊστρέλη.

Από τους δύο Προέδρους ζητήθηκε να αυξηθούν οι περιπολίες, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές στις οποίες παρατηρούνται αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας:

Στην παραλιακή οδό της Πόλης της Σάμου και στον Εμπορικό δρόμο.

Από την πλευρά του ο κος Μαϊστρέλης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία του προσπαθεί να προστατεύσει, με το περιορισμένο προσωπικό που διαθέτει, κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης. Παράλληλα, υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να ενταθούν οι περιπολίες στην πόλη μας. Τέλος ζήτησε από όλους μας να δείξουμε αυξημένα αντανακλαστικά και να μη διστάζουμε να καλούμε άμεσα το “100” όποτε διαπιστώνουμε παραβατικές συμπεριφορές.

Η συνεργασία Αστυνομίας και πολιτών αποτελεί βασική προϋπόθεση στην προσπάθεια αντιμετώπισης της μικρής κλίμακας εγκληματικότητας που παρατηρείται στην πόλη μας. .

Related posts

Κλοπή 750 κιλών σταφυλιών από αμπελώνα στο Καρβούνη Σάμου

admin

Νέο πρόγραμμα διαχείρισης του στρες δωρεάν σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού

admin

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή έρευνες

admin

Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Γιάννη Καλλίνη για την συμπαράσταση στο πένθος 

admin

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας και καλεί σε κινητοποιήσεις

admin

Καταπολέμηση κουνουπιών: Αναλυτικό πρόγραμμα ψεκασμών σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους για το 2025

admin

Ο Δημήτρης Βλασιάδης για σεισμόπληκτα Σάμου: «Το τέρας της γραφειοκρατίας καθιστά τη δουλειά μας ακατόρθωτη»

admin

Ο Τρύγος του Μοσχάτου στη Σάμο: Εξαιρετική σοδειά παρά τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής

admin

Σάμος: Τρεις συλλήψεις σε δύο μέρες για ηχορρύπανση

admin