15.9 C
Σάμος
29/04/2025
Σαμιακά

Κάλεσμα Δασκάλων – Νηπιαγωγών Σάμου σε αιμοδοσία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ανταποκρινόμενος στην ανάγκη για αίμα λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνει τριήμερο “εθελοντικής αιμοδοσίας” από την Πέμπτη 02 Μαρτίου έως και το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023. (Καθημερινά 10.00-14.00 , Σάββατο 12.00-14.00 στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου).

Σήμερα είναι μία μέρα εθνικής οδύνης. Η σκέψη όλων των εκπαιδευτικών της Σάμου είναι στις οικογένειες των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και στους τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους  μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Τα αίτια του δυστυχήματος πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και οι ευθύνες να αποδοθούν σε όσους προκάλεσαν αυτή την τραγωδία, ώστε να μην υπάρξουν άλλες τραγωδίες, να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα.

.

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Αναλυτικά οι 11 νέες θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν

admin

Όχι στη μεταφορά της 6ης ΒΕΕ Πυροσβεστικής από τη Σάμο – Παρέμβαση Κυριαζή στον Υπουργό

admin

Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Σάμου στο Άμστερνταμ: Επιμόρφωση στην Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω Erasmus+

admin

Επιμελητήριο Σάμου προς Υπ. Ναυτιλίας: Κίνδυνος για άδεια ράφια – Αίτημα για έκτακτο δρομολόγιο

admin

Δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Blue Star Myconos τη Δευτέρα 28/4

admin

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σάμου στο Ναυτικό Παρατηρητήριο (ΣΜ 35Β)

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Δημήτρης Μαυρατζώτης» στο Καρλόβασι από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

admin

Έκκληση Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου: Μην ανάβετε φωτιά λόγω ισχυρών ανέμων – Έρχεται η αντιπυρική περίοδος

admin