24.4 C
Σάμος
02/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ: “Κάποιοι συνεχίζουν να αισθάνονται την ΕΛ.ΑΣ. ιδιοκτησία τους!”

Banner Samos24

Την έντονη συνδικαλιστική διαμαρτυρία μετέφεραν με ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοιδη τόσο η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου όσο και η ΠΟΣΥΦΥ, σχετικά με την επιστολή που απέστειλαν στον Υπουργό συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου, για το καθηκοντολογιο των ….Συνοριακών Φυλάκων όπως βέβαια θα το ήθελαν!!!

Δηλαδή δεν κοιτούν να λύσουν τα δικά τους ζητήματα – που είναι και πολύ σοβαρά -, αλλά ασχολούνται με τα καθήκοντα των Συνοριοφυλάκων. Η αλλοίωση του καθηκοντολογίου των συνοριακών φυλάκων και η άρνηση τους να αποδεχθούν ότι οι Συνοριοφύλακες έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν αστυνομικούς ελέγχους αρμοδιότητας τους στους πολίτες, προκάλεσε ήδη σύγχυση στην τοπική κοινωνία της Σάμου.

Η Ένωση Συνοριοφυλάκων Σάμου και η ΠΟΣΥΦΥ ζητούν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας όπως ο νομοθέτης ορίζει, προς όφελος των πολιτών και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε εδώ την επιστολή αντίδρασης της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Σάμου

Δείτε εδώ την επιστολή της ΠΟΣΥΦΥ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

posyfy.gr

Related posts

Η χρήση προστατευτικού κράνους στο επίκεντρο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας

admin

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Σάμο και Λήμνο για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

admin

Τρεις συλλήψεις για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις ΚΟΚ

admin

Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Σάμο και Λέσβο

admin

Συνεργασία Ελληνικής και Τουρκικής Ακτοφυλακής: Νέα συνάντηση στο Κουσάντασι για τις μεταναστευτικές ροές

admin

Σύλληψη και πρόστιμο σε 25χρονο για κακοποίηση γάτας

admin

Σάμος: Τραυματισμός δύο νεαρών σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα

admin

Συνελήφθη ημεδαπή στη Σάμο, κατηγορούμενη για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος

admin

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

admin