16/10/2026
Πολιτικά

Καιρίδης : “Είμαι φιλελεύθερος, είμαστε ανθρωπιστές, όχι αφελείς”

1100_2bcd601b-f5eb-4628-aaf8-a622211a904d

Αμέσως μετά απο την ορκωμοσία της Κυβέρνησης, ξεκίνησαν οι τελετές παράδοσης χαρτοφυλακίου από τους υπηρεσιακούς υπουργούς και παραλαβής καθηκόντων απο τις νέες πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όιπως αυτές ορίστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Είμαι φιλελεύθερος, είμαστε ανθρωπιστές, όχι αφελείς”, τόνισε ο Δημήτρης Καιρίδης αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ πρόσθεσε ότι «χρειάζεται ισορροπία και να επιμείνουμε στην αυστηρή, αλλά δίκαιη πολιτική».

Καιρίδης - Βούλτεψη

Καιρίδης - Βούλτεψη

Το θέμα της ένταξης πρέπει να συνεχιστεί, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη. Όπως είπε «Έχουμε έναν νέο νόμο για την ένταξη. Είναι η πρώτη φορά που συνδέεται η ένταξη με την εκπαίδευση».

Καιρίδης - Βούλτεψη

 

www.ant1news.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Στη Βουλή τα προβλήματα των σχολείων της Σάμου από τη ΝΙΚΗ

Εντός αριθμητικών ορίων οι μαθητές σε 1ο Πειραματικό, 2ο Γυμνάσιο και Πυθαγόρειο ΓΕΛ, έλεγχος για χώρους και ασφάλεια

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ Σάμου καταγγέλλουν τη δίωξη των μαθητών για την κατάληψη

BLUE CARRIER 2: Πώς θα τροφοδοτείται πλέον η Σάμος

Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

ΕΛ.Α.Σ.: Η Συντονιστική Επιτροπή στον Ν. Σάμου