17/06/2026
Σαμιακά

Λειτουργία τμήματος ΙΕΚ Βοηθού Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Σάμου

Για το σχολικό έτος 2022-2023 θα λειτουργήσει το τμήμα ΙΕΚ Βοηθού Γενικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2712/B/1-6-2022 και την υπάριθμ.Γ6α/Γ.Π.23735/24-5-2022 απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας ( ορισμός ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας).

Στο Α΄εξάμηνο εγγράφονται απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και οι απόφοιτοι ισότιμων τίτλων .Στο Γ΄εξάμηνο εγγράφονται οι πτυχιούχοι ΕΠΑΛ ανάλογης ειδικότητας καθώς και οι κάτοχοι ΒΕΚ των ΙΕΚ και του Μεταλυκειακού έτους-Τάξη μαθητείας με απαλλαγή απ΄τα μαθήματα που έχουν ήδη διδαχθεί.

Για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 οι αιτήσεις επιλογής των υποψηφίων καταρτιζομένων υποβάλλονται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2022 και η έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων ολοκληρώνεται την 30η Σεπτεμβρίου 2022.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψηφίων καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ και εγγραφής στο ΙΕΚ αποτελούν τα ακόλουθα:

Σχετική αίτηση
Πρωτότυπος τίτλος σπουδών ( απολυτήριο ή πτυχίο ).
Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο
Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας ( απαιτείται μόνο για μοριοδότηση εργασιακής εμπειρίας )
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Επιπλέον, για τους υποψήφιους καταρτιζόμενους χωρών της Ε.Ε. ή τρίτων χωρών απαιτείται γνώση ελληνικής γλώσσας κατ’ελάχιστον επιπέδου Β1 όπως προβλέπεται στο άρθρο 76 του ν.4763/2020 (Α΄254).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του ΔΙΕΚ καθημερινά 8.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. από 1η Σεπτεμβρίου έως και 15η Σεπτεμβρίου.

Δ/νση: Μαλαγάρι Σάμου (πρώην Μαυρογένειος Σχολή).
Τηλ.2273024500, email: teenosil@yahoo.gr

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου

Ευχαριστήρια επιστολή της 14ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. προς τα supermarket VKD Market