15/11/2025
Δήμος

Νέος ειδικός συνεργάτης στο δήμο Ανατολικής Σάμου

Στην Σάμο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κατάστημα στις 10 Απριλίου 2020, υπεγράφη ειδική σύμβαση εργασίας μεταξύ δημάρχου Γεωργίου Στάντζου και του Θεοφάνη Κουτζά .

Ο κ. Κουτζάς, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, αναλαμβάνει χρέη ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, ο οποίος θα παρέχει συµβουλές γραπτά ή προφορικά, σε εξειδικευµένα επιστηµονικά και τεχνικά θέµατα για την πραγµάτωση των σκοπών του ∆ήµου και γενικότερα την προώθηση των πολιτικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα θα παρέχει υπηρεσίες σε θέµατα πολεοδοµικά, χρήσεων γης, τακτοποίησης , ενεργειακά,, ενεργειακών αναβαθµίσεων, προώθησης σε θέµατα ενέργειας, εξοικονόµησης ενέργειας καθώς και σε θέµατα υποβολής εποπτείας της υλοποίησης κτιριακών και άλλων έργων όπως και την ανάγκη σχεδιασµού της Νέας Προγραµµατικής Περιόδου 2021-2027.

Δείτε την απόφαση εδώ

Related posts

Καθυστερήσεις σε έργα και πτώση αφίξεων επισημαίνει η «Συμμαχία Πολιτών»

admin

Επαφές Παπαθεοφάνους στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών από τη σφοδρή βροχόπτωση στο Καρλόβασι

admin

Ορκωμοσία Γεωργίου Κονταξή στη Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου

admin

Χωρίς μαθήματα δύο ημέρες η Πορφυριάδα στο Καρλόβασι λόγω ζημιών από την έντονη βροχόπτωση

admin

Πρώτο βραβείο για τη Σάμο στα Greek Travel Awards 2025

admin

Κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ελλείψεις στα σχολεία

admin

Μητσός: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματικό όργανο, να μιλάμε για τον τόπο μας»

admin

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin