30/09/2026
Δήμος

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου τίμησε τις γυναίκες εργαζόμενες

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Θέλοντας να τιμήσει τις γυναίκες αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης πρόσφερε στις εργαζόμενες του δημαρχείου ένα συμβολικό δώρο με το ευχετήριο μήνυμα :

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Στην μάνα , στην αδερφή , στην κόρη, στην σύζυγο και συνοδοιπόρο της ζωής.
Το μυαλό μας σήμερα είναι στις ηρωίδες γυναίκες –μητέρες που περνούν τα σύνορα του πολέμου με τα παιδιά στις αγκαλιές τους για να τα σώσουν και να τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο.
Σήμερα μπορεί να είναι η Γιορτή της Γυναίκας αλλά στην ουσία είναι μια ημέρα υπενθύμισης των αγώνων για την θεμελίωση των δικαιωμάτων και της ισότητας των γυναικών στην κοινωνία μας και πρέπει να τις τιμούμε και να τις σεβόμαστε κάθ´ όλη την διάρκεια του χρόνου ».

Η συμβολική κίνηση σκοπό είχε να ευχαριστήσει το γυναικείο φύλο για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στις ζωές μας και δώσει ένα μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που δοκιμάζονται από την πανδημία, τον πόλεμο και κάθε μορφή βίας.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Ανα.Σ.Α.: Ζητήματα ασφάλειας από τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων

Δήμος Δυτικής Σάμου: Νέος ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό Γήπεδο «Ευάγγελος Σιδηρούργος»

Επτά ημέρες δράσεων για την Κινητικότητα στη Σάμο