28.3 C
Σάμος
24/08/2025
Περιφερειακά

Ο Περιφερειάρχης στο Superfoods Festival και στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυνηγεσία

Περιγραφή εικόνας

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, επισκέφτηκε το Σάββατο το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  στο Superfoods Festival  στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκθέτες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Οι επιχειρηματίες ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που τους παρέχει η Περιφέρεια στην προώθηση των προϊόντων τους και κυρίως στις επιχειρήσεις από τα μικρά νησιά όπως οι Φούρνοι και τα Ψαρά που δεν έχουν πολλές δυνατότητες προβολής των προϊόντων τους.

Επίσης ο Περιφερειάρχης παρέστη ως επίσημος προσκεκλημένος στα εγκαίνια της έκθεσης Κυνηγεσία στο M.E.C. Παιανίας παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά.

Related posts

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την 201η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin