22/10/2025
Σαμιακά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ. Ν Σάμου για τις μετακινήσεις προσωπικού

Στις 30/11/2020 ο Διοικητής του Νοσοκομείου προέβει  σε άλλη μια  μετακίνηση εργαζομένου, επικαλούμενος την υποστελέχωση της διοικητικής υπηρεσίας, την οποία ο Σύλλογος αναγνωρίζει και αιτείται από χρόνια την στελέχωση της με προσλήψεις.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου με την απόφαση του αυτή, αποδυναμώνει ένα πολύ σημαντικό τμήμα του νοσοκομείου (ακτινολογικό) που λόγο έλλειψη προσωπικού, η  υπηρεσία χρωστά στους εργαζόμενους  εκατοντάδες ρεπό και ημέρες κανονικής άδειας.  Οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο τμήμα,  βάση νόμου πρέπει να δουλεύουν συγκεκριμένες ώρες και με συγκεκριμένο αριθμό λήψεων ακτινογραφιών.

  Στο ακτινολογικό τμήμα υπηρετούν λιγότεροι εργαζόμενοι από ότι υπηρετούσαν πριν την πανδημία.  

 Το ΔΣ του Συλλόγου ζητά από τον Διοικητή του Νοσοκομείου αντί να αποδυναμώνει τμήματα, να προχωρήσει άμεσα σε μόνιμες προσλήψεις προσωπικού σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Related posts

Κίνδυνος διακοπής συνεργασίας φαρμακοποιών με ΥΠΕΘΑ στη Σάμο

admin

Επιμελητήριο Σάμου: Να αλλάξει ο μηχανισμός παρακρατήσεων — Επιστολή στον Πιερρακάκη

admin

Βουτιά 17,2% στις γεννήσεις σε Σάμο και Ικαρία – Οι θάνατοι ξεπερνούν σταθερά τις γεννήσεις σε όλη την ΠΒΑ

admin

Καταστροφές πυρομαχικών της 79 ΑΔΤΕ στο ΠΒ Στεφάνας

admin

Αυτοί είναι οι πρώτοι επτά στις εκλογές της ΕΟΣ Σάμου

admin

Σάμος: 4 υποθέσεις απάτης εξιχνιάστηκαν – Μέλη κυκλώματος οι δράστες

admin

Γενική Συνέλευση Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου στον Πύργο

admin

Τραυματισμός 13χρονου σε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Μεσόκαμπο Σάμου

admin

Δήμος Ανατ. Σάμου: Τον Νοέμβριο ξεκινούν οι δημοπρασίες για 4 ακίνητα

admin