27.2 C
Σάμος
20/08/2025
Δήμος

Πονοκέφαλος η αστική συγκοινωνία

Περιγραφή εικόνας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω συντήρησης – επισκευής του οχήματος.

Η αλήθεια είναι ότι η αστική συγκοινωνία του δήμου Ανατολικής Σάμου φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα για το εάν τα δρομολόγια γίνονται εντός της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως αστική περιοχή η όχι, καθώς το λεωφορείο καθημερινά εξυπηρετεί μέρος των κοινοτήτων Σαμίων,Βαθέος και Παλαιοκάστρου .

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου αναγκάστηκε να βεβαιώσει οτι η συγκεκριμένη περιοχή που εκτελούνται τα δρομολόγια, άφορα αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργίας αστικής επιβατικής συγκοινωνίας και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει ή έχει επιπτώσεις σε πολεοδομικές διατάξεις όρια οικισμών, χωροταξικά θέματα, ή επιλεξιμότητα της περιοχής αυτής σε αναπτυξιακά προγράμματα.

Να σημειωθεί πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για σχετικά με την επανεκκίνηση των δρομολογίων.

Related posts

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβασίου για δύο μήνες

admin

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτη σύγκληση των οργάνων Πολιτικής Προστασίας

admin

Λυμπέρης σε Παπαθεοφάνους: «Με φιέστες δεν ξεγελάτε πλέον κανένα»

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

«Συμμαχία Πολιτών»: Η αναγνώριση της Καστανιάς ως μαρτυρικού χωριού ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή

admin

Δ. Βλασιάδης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από τον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου

admin

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή «Ποτάμι»

admin

Ρήγμα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Δημήτριος Βλασιάδης

admin

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin