28/11/2025
Σαμιακά

Πορφυριάδα: Οι γονείς κλείνουν για δύο ημέρες το σχολείο λόγω των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων

Το κλείσιμο του 1ου Δημοτικού σχολείου Καρλοβάσου αποφάσισε Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Πορφυριάδας κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε αποχή από τα μαθήματα και το κλείσιμο του σχολείου αύριο Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Απρίλιου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τεράστια αργοπορία στην αποκατάσταση των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων.

Στην συνέλευση έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το έργο ξεμπλοκάρεται επίσημα την ερχομένη Παρασκευή.

Ο Σύλλογος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πολιτικές της χρόνιας υποχρηματοδότησης στην Παιδεία συσσώρευσαν τα προβλήματα στην Πορφυριάδα και 3,5 χρόνια μετά τον σεισμό έχουν λυθεί ελάχιστα κτιριακά ζητήματα.

 

Related posts

Υποστηρικτικό πρόγραμμα για γυναίκες με καρκίνο μαστού από τον Ιανουάριο

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου 2025 στη Σάμο

Παρουσίαση του «Ούντο» της Έλενας Χουσνή στο Μαλαγάρι με συνδιοργανωτή τον «ΕυΠο»

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου