06/09/2025
Πολιτικά

Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου: “Το μήνυμα που ελήφθη”

Στο Ράδιο Αρμονία φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου, Βαγγέλης Καπλάντζης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Ο κ. Καπλάντζης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία αποκομίζει ένα σημαντικό μήνυμα, το οποίο δεν έχει τιμωρητική διάθεση, αλλά προειδοποιητική. Οι πολίτες ζητούν να επιταχυνθεί το έργο που γίνεται και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να κρίνουν την κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι Έλληνες ψηφοφόροι έδωσαν ένα μήνυμα ότι πρέπει να επισπεύσετε αυτό το έργο που κάνετε. Το μήνυμα αυτό δεν είναι καταστροφικό για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά μια προειδοποίηση ότι πρέπει να συνεχίσουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς.»

Ο κ. Καπλάντζης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις της σε περιφέρειες όπως η Σάμος, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα των υποψηφίων και της προσπάθειας που έγινε από το τοπικο κομματικό και βουλευτικό γραφείο.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ειδικά στη Σάμο που επλήγει απο το σεισμό του 2020 , αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της κυβέρνησης να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και να συνεχίσει την πορεία της.

Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σάμου, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια για την υλοποίηση των έργων της και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.

Related posts

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin

Θάνος Πλεύρης στη Σάμο: «Η Ελλάδα φιλική σε όποιον δικαιούται άσυλο και εχθρική στους παράνομους»

admin

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

admin

Αντιπαράθεση στη Σάμο για το «Μαρτυρικό χωριό» – Παρέμβαση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

admin