18/06/2026
Σαμιακά

Σάμος: Για μπάρμπεκιου ξεκίνησαν δύο μετανάστες και έβαλαν φωτιά σε δασική έκταση

Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών κλιμακίων είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν για μια ακόμη φορά τα χειρότερα.

9 οχήματα , 14 πυροσβέστες και εθελοντές, χρειάστηκαν για να σβήσουν τη φωτιά που προκάλεσαν δυο μετανάστες το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Βαρελά Σάμου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε όταν οι δυο τους αποφάσισαν να στήσουν ένα αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου (στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια κρέατος) με αποτέλεσμα να τους ξεφύγει η φωτιά και να καεί μισό στρέμμα δασικής έκτασης.

Οι μετανάστες προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου .

ΦΩΤΟ:  Εθελοντικό Κλιμάκιο Βαθέος Σάμου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου