23/08/2026
Σαμιακά

Σε απεργία ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου

δικαστήριο

Την κήρυξη τριήμερης απεργίας από τη Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου.

«Η συνεχιζόμενη υποστελέχωση των Δικαστικών Υπηρεσιών της Σάμου και ο ιδιαίτερα αυξημένος όγκος εργασίας λόγω του τεράστιου και συνεχιζόμενου κύματος των προσφυγικών μεταναστευτικών ροών, έχουν εξαντλήσει την υπομονή και τις αντοχές μας. Δυστυχώς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που απασχολούν τις υπηρεσίες μας και για τα οποία έχουμε ενημερώσει αναλυτικά κατ’ επανάληψη όλους τους αρμόδιους, μέχρι σήμερα δεν έχει μεταβληθεί στο ελάχιστο η τραγική κατάσταση που βιώνουμε», αναφέρει ο Σύλλογος.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι Σάμου ζητούν την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των δικαστικών υπηρεσιών της Σάμου και καλούν την κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσύνης να κατανοήσουν τα οξυμένα προβλήματά και να προχωρήσουν άμεση στη λύση τους.

Να σημειωθεί την ημέρα της απεργίας θα υπάρξει το καθορισμένο από το νόμο προσωπικό ασφαλείας.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Αεροδιακομιδή 17χρονου στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη