06/09/2026
Σαμιακά

Σημαντική δικαστική επιτυχία για 8 εργαζόμενες στο Δήμο Ανατολικής Σάμου!

KALTAKIS DIKASTHRIO.2

Σημαντική επιτυχία για 8 εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανατολικής Σάμου σύμφωνα με σειρά αποφάσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σάμου.

Οι 8 εργαζόμενες έπειτα από πολυετή δικαστική διαμάχη εκπροσωπούμενες από το Δικηγορικό Γραφείο Ιωάννη & Αθανασίας Καλτάκη επέτυχαν την μετατροπή των συμβάσεων τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για όλους μας, 8 οικογένειες κατάφεραν να έχουν μια σχετική οικονομική σταθερότητα.

Ας ελπίσουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα δει με κατανόηση το ζήτημα των 8 εργαζομένων και θα προβεί σε μονιμοποίηση αυτών, όπως έκανε και η Δημοτική Αρχή Αγγελόπουλου με προηγουμένη απόφαση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χαμός στο Facebook για το Bayraktar που πέταξε βόρεια της Σάμου και της Ικαρίας

Τροχαίο στο Κοκκάρι Σάμου: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με ταξί

Σάμος: Θετική εισήγηση Γ.Καμπούρη για ονοματοδοσία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη μνήμη του γιατρού Νίκου Κακλαμάνη

Πανσαμιακό, Παλλαϊκό συλλαλητήριο: ακρίβεια, δημόσια Υγεία και Παιδεία στο επίκεντρο

Aegean: Αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης στη Σάμο

Συνελήφθη αλλοδαπή στη Σάμο για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές