33.9 C
Σάμος
27/07/2025
Δήμος

Σπαθαραίοι: Θέσεις, προτάσεις, όραμα

Περιγραφή εικόνας

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σπαθαραίων. Έγινε ανάλυση στους παρευρισκομένους των θέσεων της παράταξης, δόθηκαν δε και διάφορες προτάσεις πάνω σε τοπικά θέματα, όπου έγινε σαφές το όραμα που πρέπει να υπάρχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να αναπτυχθεί ο τόπος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στις κινήσεις τις παράταξης, στις θέσεις της και στα στοιχεία που έχει. Αναλύθηκαν οι προτεραιότητες που βάζει στην διοίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι τρόποι ανάπτυξης των διάφορων περιοχών της Σάμου.

Η συζήτηση με τους παρευρισκομένους έκλεισε αναλύοντας τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, όπου βγήκαν διάφορα συμπεράσματα και οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα για αυτά τα θέματα και να λυθούν απορίες.

 

Related posts

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin