14/09/2025
Πολιτικά

Σταμάτης Βαρδαρός: Θέλουμε αλήθεια και ασφάλεια                   

                                   

Η σημερινή γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αλλά και η κινητοποίηση των νέων τις μέρες που ακολούθησαν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συνοδεύονται από δύο κυρίαρχα αιτήματα: αλήθεια και ασφάλεια.

Αλήθεια για να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν οι ευθύνες ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα

Ασφάλεια στις συγκοινωνίες (χερσαίες, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές), ασφάλεια της εργασίας και του εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια, την ασφάλεια του δικαιώματος στην εκπαίδευση, την ασφάλεια απέναντι στην αρρώστια, την ασφάλεια απέναντι στις πυρκαγιές και τις φυσικές καταστροφές, την καταπολέμηση της ανασφάλειας που προκύπτει από την απόσταση από το κέντρο και από την ίδια την κατάσταση της νησιωτικότητας.

Ενώνουμε τη φωνή μας στο Βαθύ στη Σάμο και στον Εύδηλο στην Ικαρία με όλους όσοι δεν θέλουν «να πηγαίνουμε και όπου βγει», με όσους θέλουν ένα άλλο σχέδιο για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Σταμάτης Βαρδαρός

Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο νομό Σάμου

 

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin