14/05/2026
Σαμιακά

Στελεχώνουν τα ΚΥΤ με επαγγελματίες υγείας

Οριστικοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, οι πίνακες των επιτυχόντων του προγράμματος PHILOS– II.

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, δίνεται άμεση προτεραιότητα στη διαδικασία υπογραφής σύμβασης με τους επιτυχόντες εκείνους, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντός των επόμενων τριών εβδομάδων θα έχουν αναλάβει υπηρεσία στα ΚΥΤ των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, συνολικά 145 επαγγελματίες υγείας των παρακάτω ειδικοτήτων: ιατροί, νοσηλευτές, μαίες, ψυχολόγοι, επισκέπτες υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές/διερμηνείς, διασώστες, συντονιστές πεδίου και συντονιστής υπηρεσιών.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η υπογραφή συμβάσεων και ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας και τα Γενικά Νοσοκομεία του ΕΣΥ των νησιών, ενώ έχει προγραμματισθεί η άμεση επαναπροκήρυξη των θέσεων που δεν καλύφθηκαν.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Σάμο – 6 στη φυλακή, 7 με περιοριστικούς όρους

ΕΣΗΕΠΗΝ «Απαράδεκτη απόπειρα φίμωσης» – στο εδώλιο δημοσιογράφοι του stonisi.gr

Πέντε προφυλακιστέοι για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Σάμο – η διαδικασία συνεχίζεται αύριο

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: Απεργία την Τετάρτη για μισθούς και προσλήψεις

Δωρεάν σπιρομετρήσεις στο Καρλόβασι την Πέμπτη – μόνο με ραντεβού

Μαθητές από την Ικαρία επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο Σάμου