17/09/2025
Δήμος

Στο Δ.Σ. Ανατολικής Σάμου η λειτουργία κυλικείων /καταστημάτων εντός του νέου ΚΥΤ Σάμου

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγον χαρακτήρα λόγω της καταλυτικής ημερομηνίας, της (17η Δεκεμβρίου,  που έχει τεθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης για την κατάθεση προτάσεων καθώς και του γεγονότος ότι μετά από έγγραφο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου θα πρέπει το Δ.Σ να αποφασίσει για την εγκατάσταση κυλικείων/ καταστημάτων εντός του ΚΥΤ Σάμου.

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για υποβολή προτάσεων ένταξης στο «Ταμείο Αλληλεγγύης». Εισηγητής: Δ/νση τεχνικών υπηρεσιών.

2. Λειτουργία κυλικείων /καταστημάτων εντός του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου κατόπιν εγγράφου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Εισηγητής: Κολλάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

3. Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Εποπτείας του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και για τη στέγαση και σίτιση των πληγέντων του καταστροφικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου 2020». Εισηγητής: Κατρακάζος Νικόλαος δημοτικός σύμβουλος.

Related posts

Αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον Πλάτανο χάρη στη νέα παράκαμψη

admin

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin

Αίτημα για ενημέρωση και ειδική συνεδρίαση σχετικά με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

admin

Μαρνέζος: «Χρειάζεται κρατική χρηματοδότηση για τη θέρμανση του Κολυμβητηρίου Καρλοβάσου»

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Στους 6 κορυφαίους της Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2024

admin

Διάκριση για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

admin

«ΑΝΑ.Σ.Α.: Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. για το ζήτημα του ΧΥΤΑ Αν. Σάμου

admin