23/05/2026
Σαμιακά

Στο περίμενε..για τη λειτουργία του Κολυμβητήριου Καρλοβάσου

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσο άφορα την λειτουργία του δημοτικού Κολυμβητήριου Καρλοβάσου, δηλώνει στο Ράδιο Αρμονία ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ Μάκης Αϊδινης. «Εμείς», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ ,«επιδιώξαμε την συνάντηση με τον κ. Αγγελόπουλο μιας και ήταν στο νησί ο τεχνικός και εθνικός προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας κολύμβησης Κ.Ο.Ε κ. Χούμας, όπου μας έγινε ενημέρωση για την πορεία του κολυμβητηρίου. Στη συνάντηση μας ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργήσει πιλοτικά αρχές Σεπτεμβρίου και για 3 μήνες».

Ο κ. Αϊδίνης σε ερώτηση της δημοσιογράφου Σταματίας Ράπτη αν έχει εκδοθεί άδεια για το δημοτικό κολυμβητήριο, ο ίδιος δήλωσε ότι μέχρι και τις 30 Αυγούστου δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.

Ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ επισημαίνει ότι λόγω της καθυστέρησης της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου για τους ίδιους, η κολυμβητική χρονιά έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Μακάρι!!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές