20/11/2025
Σαμιακά

Συγκίνηση στην τελετή ονοματοδοσίας του Σταδίου σε Δημοτικό Στάδιο Σάμου «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου»

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου , η τελετή ονοματοδοσίας  του Δημοτικού Σταδίου Σάμου σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΛΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» αποδίδοντας του τη δέουσα τιμή και προσφορά του στον Σαμιακό αθλητισμό.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση από τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Κολλάρο της σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου.

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος με την οικογένεια του εκλιπόντος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευσεβίου.

«Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για την ονοματοδοσία αποτελεί μία πράξη ελάχιστης αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του Εμμανουηλ  Βαλαγεωργίου στον ελληνικό στίβο, στον αθλητισμό και στην αθλητική παιδεία των παιδιών μας», τόνισε ο Δήμαρχος χαιρετίζοντας την τελετή.

Στη μεγάλη προσφορά του Μανώλη Βαλαγεωργίου στον Σαμιακό αθλητισμό αναφέρθηκε και ο προπονητής στίβου της Αναγέννησης Σάμου Γιάννης Χατζηνικολάου ο οποίος ανέγνωσε και το μήνυμα τής προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα.

Related posts

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Σύλλογος Εστίασης Σάμου: «Αδιαφορία του Δήμου για την αναζωογόνηση της αγοράς»

Θέσεις εργασίας προσφέρει το 4* ξενοδοχείο Fito Aqua Bleu Resort στο Πυθαγόρειο της Σάμου

ΝΟΤΑΜ για «Αλατσονήσι»: Βολές 25–27 Νοεμβρίου και απαγόρευση διέλευσης

Σαμιώτες Μαραθωνοδρόμοι έτρεξαν για την Ειρήνη

ΕΣΠΕΕ Σάμου: Παρέμβαση σε Στεφανάδη για το πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ

17 Νοε 1943 : Ο βομβαρδισμός της Σάμου

Ελεγχόμενη καύση που ξέφυγε στη Χώρα με δύο εγκαυματίες

Ξεκινά ξανά το φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου Σάμου μετά από έξι χρόνια