30/05/2026
Πολιτικά

Συλληπητήριο μήνυμα της Τ.Ε Σάμου για το θάνατο του Γιώργου Τσαντέ

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει στα μέλη και  τους φίλους του Κόμματος την απώλεια του Ικαριώτη συντρόφου μας, Γιώργο Τσαντέ, μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ένα ατύχημα.

Ο σύντροφος Γιώργος Τσαντές υπήρξε γραμματέας της Νομαρχιακής  Επιτροπής Σάμου –  Ικαρίας – Φούρνων το 1980-1983, όπου και τραυματίστηκε σε ατύχημα, που σημάδεψε την ζωή του. Τίμησε, χωρίς να υπολογίζει τις δυσκολίες, μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ, παραμένοντας πιστός στις αρχές και στα ιδανικά του κόμματος.

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ απευθύνει τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον αδελφό του Μάκη και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19-3-2022 και ώρα 15:00μμ στο Μηλιωπό της Ικαρίας

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»

Εσπερινό ΕΠΑΛ αποκτά το Καρλόβασι

«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη», το όνομα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα

Στο Καρλόβασι ο ιστορικός περίπατος για τα 80 χρόνια του ΔΣΕ

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»