20/08/2026
Σαμιακά

Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν Σάμου με Βουλευτή

13

Την Δευτέρα 26/10/2020  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν Σάμου με τον Βουλευτή Ν. Σάμου  κ. Στεφανάδη  παρουσία και του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Στεφανή .

Η Συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του Συλλόγου την ημέρα της κινητοποίησης του προσωπικού καθαριότητας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα του Συλλόγου για την συγκεκριμένη Υπηρεσία.

  • Αύξηση του αριθμού εργαζομένων στην καθαριότητα.

Επισημάναμε ότι είναι λιγότεροι πριν από την πανδημία.

  • Απαιτήσαμε την άμεση ενίσχυση του προσωπικού με συνοπτικές διαδικασίες από την λίστα του Επικουρικού Προσωπικού και ζητήσαμε να σταματήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω εργολάβου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε παρουσία μας ο Βουλευτής με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε για την πρόσληψη του προσωπικού από τον πίνακα επικουρικών.

Την επόμενη μέρα 27/10 το Συμβούλιο Διοίκησης του Νοσοκομείου  ενέκρινε κατά πλειοψηφία τις τεχνικές προδιαγραφές για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε εργολάβο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Καρλόβασι: Βραδιά Αγάπης με μουσική και λαχειοφόρο για το Γηροκομείο «Ευγηρίας Πρόνοια»