03/09/2026
Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου : “Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση”

SYRIZA 1

 

Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κήρυξε τον πόλεμο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η βία, η καταστολή και η τρομοκρατία είναι ο δικός τους τρόπος. Η αντίσταση, η ενότητα, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, είναι ο δικός μας.

Αυτοί είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα νησιά σε τεράστιες φυλακές, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων που «έχασαν το δικαίωμα να έχουν δικαιώματα» και τους νησιώτες σε οιονεί δεσμοφύλακες, που αντί να ζουν δημιουργικά, από τον πλούτο που χάρισε η φύση στα νησιά μας, θα επιβιώνουν από την οικονομία των στρατοπέδων.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα, να ζήσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε ανθρώπινες συνθήκες στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και τα νησιά, με το μόχθο, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, να παραμείνουν όμορφοι τόποι για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
Δεν θα τους περάσει.
ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης