02/09/2026
Σαμιακά

Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα

pisinaskala-

Μια τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Φινλανδία, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η πισινά του ξενοδοχείου λειτουργεί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα , η άτυχη γυναίκα και παρά την ενημέρωση που είχε απο τον συντηρητή του ξενοδοχείου για τις ώρες λειτουργίας της πισίνας, λίγο αργότερα εισήλθε στο χώρο από την πίσω πόρτα, ενώ παράλληλα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν αποκλείεται το γεγονός ο θάνατος της Φιλανδής τουρίστριας να προήλθε απο παθολογικά αίτια.

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δύο εκθέσεις οπλικών συστημάτων από την 79 ΑΔΤΕ σε Βαθύ και Καρλόβασι

Νίκος Μελάς ο νέος δήμαρχος Φούρνων Κορσεών

Παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια η κοινωνική λειτουργός Τόνια Κονταξή. Μιλά για απαξίωση του ΚΕΦΙΑΠ Σάμου

ΚΕΦΙΑΠ Σάμου με μόλις δύο φυσικοθεραπευτές μετά την παραίτηση κοινωνικής λειτουργού

«Κι εμείς αύριο αν αρρωστήσουμε, πού θα πάμε;»: Η Ένωση Αστυνομικών στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου

Με πλήθος πιστών η πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Σάμο