20/06/2026
Σαμιακά

Το διπλοπαρκάρισμα, η ένταση και οι 43 κλήσεις σε αυτοκίνητα

Πραγματικό αλαλούμ επικρατεί στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος ο Σάμιος, εξαιτίας των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα, να ταλαιπωρούνται  οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να επιβιβαστούν αλλά και να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος.

Από την αρχή του χρόνου αρκετοί ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο , καθώς όχι μόνο δεν βρίσκουν θέση πάρκινγκ, αλλά και η διέλευση τους προς το αεροδρόμιο καθίσταται μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μια και ο δρόμος που οδηγεί στο χώρο του αεροδρομίου καταλαμβάνεται σε ώρες αιχμής και από τις δυο πλευρές του με σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών.

Τα πράγματα φαίνεται ότι ξέφυγαν χθες Τετάρτη, διότι ταξιδιώτες είχαν  διπλοπαρκάρει τα αυτοκίνητα τους στον κεντρικό δρόμο μετά τη στροφή για το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα πολλοί κινδύνευαν να χάσουν την πτήση τους και άλλοι στη μέση του δρόμου να διαπληκτίζονται, διότι κανείς δεν ήθελε να μετακινήσει εμπρός ή πίσω το αυτοκίνητο του όταν έκλεισε ο δρόμος .

2 άνδρες του ΑΤ Πυθαγόρειου ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά από τηλεφωνήματα, και βρέθηκαν στο σημείο και επέβαλαν σε 43 παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα το χαμηλότερο χρηματικό ποσό που μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Samos24, αστυνομικοί του ΑΤ Πυθαγόρειου είναι αναγκασμένοι να τηρήσουν τον νόμο, και οι όποιοι θα βρίσκονται καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο για την προστασία των πολιτών αλλά και για την ομαλή προσέλευση του κόσμου στο αεροδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν την πτήση τους.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν η Fraport που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο είχε δώσει λύση με το παρκινγκ, διότι το πρόβλημα ταλαιπωρεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αποζημιώσεις από τους Δήμους της Σάμου διεκδικούν όλο και περισσότεροι πολίτες για λακκούβες στους δρόμους

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα

Σάμος: Εντοπίστηκε ο 80χρονος τουρίστας που χάθηκε στον Κέρκη

Το Valencia Basket Skills Camp επιστρέφει στη Σάμο στις 26 έως 28 Ιουνίου

Δημήτρης Βλασιάδης : Ο όψιμος λαϊκισμός αδικεί ακόμη και αυτούς που τον πουλάνε

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές