28.9 C
Σάμος
04/07/2024
Σαμιακά

Το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου για τις επιτυχίες των μαθητών του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024, η κοινότητα του ΕΠΑΛ Σάμου στέκεται περήφανη και ευγνώμον στους μαθητές της που διακρίθηκαν με τις υψηλές τους επιδόσεις. Η αριστεία αυτή είναι μια απόδειξη ότι ο σκληρός κόπος, η αφοσίωση και η πίστη στο όραμα του καθενός μπορούν να υπερβούν κάθε πρόκληση.

Σύμφωνα με τις περσινές βάσεις εισαγωγής, περισσότεροι από 6 μαθητές μας θα μπορούν να εισαχθούν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ή άλλες  Πολυτεχνικές σχολές, και άλλοι περίπου 20 στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ή άλλο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους/στις μαθητές/τριες μας, Νεφέλη Κωνσταντινίδη που αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα και σημείωσε 18790 μόρια, στο Δημήτρη Κουκουνίτσα που πέτυχε 17650 μόρια, τη Βασιλική Αντωνίου με 17640 μόρια και την Χριστίνα Κωστάκη με 17200 μόρια.

Από τα εξαιρετικά αποτελέσματα όλων των μαθητών μας διαπιστώνουμε ότι οι μαθητές που προσπάθησαν πραγματικά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, πράγμα που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Αυτή η επιτυχία αποτελεί μια απόδειξη ότι η δουλειά και η αφοσίωση οδηγούν σε επιτυχίες και επιβραβεύει τη στοχευμένη προσπάθεια.

Αγαπητοί μαθητές, καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας προς την επαγγελματική εξέλιξη και την προσωπική ευημερία, να θυμάστε πως το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου θα παραμένει πάντα ένας τόπος υποστήριξης και έμπνευσης για εσάς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επόμενα βήματά σας θα είναι γεμάτα επιτυχίες και καινοτόμες επιδιώξεις. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καινούργιο κύκλο ζωής που ξεκινάτε. Προχωρήστε με τόλμη, δημιουργικότητα και την ίδια ακλόνητη θέληση που σας οδήγησε σε αυτή τη στιγμή της αριστείας.

Related posts

Νοσοκομειακοί Γιατροί προς Διοικήτρια – Μην αναστατώνετε τη λειτουργία του Νοσοκομείου Σάμου

admin

28.336 επισκέπτες απο την Τουρκία στη Σάμο σε τρεις μήνες

admin

Οδηγίες εγγραφών σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Σχολικό Έτος 2024-2025!

admin

Υπηρεσίες παιδιάτρου στην Κ.Ε.Δ. Σάμου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

admin

Συνελήφθησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά για διατάραξη ησυχίας

admin

Άλλο ένα περιστατικό σκόπιμης θανάτωσης δελφινιού στις ΒΔ ακτές της Σάμου

admin

Το Trip Advisor βραβεύει το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου

admin

Στη Σάμο για διακοπές η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης

admin

Πρωτοβουλίες για την ευημερία των ζώων από τον Αντιδήμαρχο Καραμηνά

admin