26.1 C
Σάμος
12/10/2024
Ελλάδα

“Δεν Ξεχνάμε”: Συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο

Την Παρασκευή το βράδυ, το Καλλιμάρμαρο στάδιο φιλοξένησε μια ιδιαίτερα συγκινητική και επιτυχημένη συναυλία προς τιμήν των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η εκδήλωση ήταν μια φωνή διαμαρτυρίας, με το κεντρικό μήνυμα “δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί” να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα.

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, ανέβηκε στη σκηνή τονίζοντας ότι “δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ”. Οι θεατές, με συνθήματα όπως “δικαιοσύνη για τους 57 νεκρούς” και “ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Καλλιτέχνες όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος συγκίνησε με το τραγούδι του για τα Τέμπη, εξέφρασαν μέσα από τη μουσική τους ισχυρά πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα, χαρακτηρίζοντας την τραγωδία ως “έγκλημα” και “κρατική δολοφονία”. Η εμφάνιση άνοιξε με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τους Κοινούς Θνητούς, ενώ το πλήθος περιλάμβανε κάθε ηλικίας θεατές, αποδεικνύοντας τη σημασία της εκδήλωσης για το κοινό.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου, οι οποίοι προσέφεραν ένα συγκινητικό θέαμα αφιλοκερδώς. Το στάδιο ήταν κατάμεστο, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη του κοινού στην προσπάθεια να μην ξεχαστεί το τραγικό γεγονός.

Related posts

35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

admin

Διαθέσιμα τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways για τη Χάρη του Πανορμίτη

admin

Μια μικρή πριγκίπισσα στις αγκαλιές της μαιευτικής κλινικής Μυτιλήνης

admin

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας

admin

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

admin

Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού στο σχολείο στην Πάτρα

admin

Ο καπετάν Γιάννης Φωστιέρης αποχωρεί από το “Express Skopelitis”

admin

300 ασυνόδευτοι ανήλικοι στο μεγαλύτερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα

admin

Θάσος: Οργή για τον θάνατο εποχικού πυροσβέστη – Διατάχθηκε ΕΔΕ

admin