24/10/2025
Σαμιακά

Δυο μητέρες καταγγέλλουν γυμνασιάρχη σε νησί που παρενοχλούσε τα 13χρονα αγόρια τους

Ο λόγος για δυο μητέρες από μεγάλο νησί,  οι οποίες όπως αναφέρουν, ο γυμνασιάρχης, αν και δεν ήταν στο σχολείο των παιδιών τους, μέσω μηνυμάτων προσπαθούσε να τους κλείσει ραντεβού ώστε να τους συναντήσει από κοντά ενώ ζητούσε από τα παιδιά να του στέλνουν δικές τους φωτογραφίες με τα πόδια τους. Την μία φορά μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να δώσει ραντεβού σε εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο της περιοχής, αλλά ευτυχώς τα παιδιά δεν πήγαν.
Τα παιδιά ανέφεραν τα πάντα στους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία γνωστοποιώντας το θέμα και στους αρμόδιους φορείς με αποτέλεσμα ο 47χρονος γυμνασιάρχης να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κατηγορηθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε όσα είπαν οι δυο μητέρες όταν βρέθηκαν καλεσμένες  στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα αλλά και απαντά ο γυμνασιάρχης στα όσα του καταλογίζουν.

Πηγή: zinapost.gr

 

 

Related posts

ΕΟΣ Σάμου – Ενημέρωση σχετικά με την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του

admin

Χειμερινό ωράριο στα καταστήματα του Καρλοβάσου από τις 30 Οκτωβρίου

admin

Κίνδυνος διακοπής συνεργασίας φαρμακοποιών με ΥΠΕΘΑ στη Σάμο

admin

Επιμελητήριο Σάμου: Να αλλάξει ο μηχανισμός παρακρατήσεων — Επιστολή στον Πιερρακάκη

admin

Βουτιά 17,2% στις γεννήσεις σε Σάμο και Ικαρία – Οι θάνατοι ξεπερνούν σταθερά τις γεννήσεις σε όλη την ΠΒΑ

admin

Καταστροφές πυρομαχικών της 79 ΑΔΤΕ στο ΠΒ Στεφάνας

admin

Αυτοί είναι οι πρώτοι επτά στις εκλογές της ΕΟΣ Σάμου

admin

Σάμος: 4 υποθέσεις απάτης εξιχνιάστηκαν – Μέλη κυκλώματος οι δράστες

admin

Γενική Συνέλευση Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου στον Πύργο

admin