22.8 C
Σάμος
17/10/2024
Σαμιακά

Apollo | Βραβεία στα αγαπημένα ξενοδοχεία των πελατών του στη Σάμο

Το απόγευμα της Πέμπτης, 29 Αυγούστου, το Proteas Blu Resort φιλοξένησε μια ξεχωριστή εκδήλωση του Σκανδιναβού tour operator Apollo. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού και βραβεύτηκαν τα κορυφαία ξενοδοχεία της Σάμου, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των πελατών του Apollo.

Η εμπορική διευθύντρια του Apollo, κυρία Nina Hornewall, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο contract manager του Apollo, κ. Νίκος Χριστουλάκης, και ο πράκτορας του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρης Κασμιρλής από το Rhenia Tours.

Η κυρία Hornewall ενημέρωσε το κοινό για τις τελευταίες τάσεις στον τουρισμό, επισημαίνοντας τη συνεχή αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και ιδιαίτερα προς τη Σάμο. Τόνισε ότι η Σάμος παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, με αυξανόμενη ζήτηση χρόνο με τον χρόνο.

Στη συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού βάσει των ερωτηματολογίων των πελατών του Apollo. Οι υψηλές βαθμολογίες επιβεβαιώνουν τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αυξανόμενη ικανοποίηση των επισκεπτών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες και τα ξενοδοχεία που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού στη Σάμο, διαβεβαιώνοντας ότι η συνεργασία του Apollo με τους τοπικούς επιχειρηματίες θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω στο μέλλον.

 

Related posts

Κυκλική πεζοπορία από το Ποτάμι στο Βούισμα

admin

Παρέμβαση της Ιεράς Μητροπόλεως για το Αεροδρόμιο Σάμου

admin

Το «Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου διακρίνεται στο 12ο Διανησιωτικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Μαθητικών ομάδων

admin

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Σάμου στη Συγκέντρωση των Υγειονομικών στις 17 Οκτωβρίου

admin

Τα ολόχρυσα μοσχάτα κρασιά απέσπασαν και φέτος 10 ΧΡΥΣΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΥΣΑ βραβεία

admin

Δυο μητέρες καταγγέλλουν γυμνασιάρχη σε νησί που παρενοχλούσε τα 13χρονα αγόρια τους

admin

Δύο Σαμιώτες στην Κορυφή του Ολύμπου!!

admin

Η Σάμος χωρίς Αεροδρόμιο για 20 ημέρες – Οι παρεμβάσεις Στεφανάδη

admin

Δύο ιδιώτες παιδίατροι αναζητά το Γ.Ν. Σάμου για εφημερίες

admin