01/11/2025
Σαμιακά

Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA 2023

Νέες Διακρίσεις για το Οινοποιείο Χατζηιωάννου

Το Οινοποιείο Χατζηιωάννου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον διεθνή οινικό χώρο. Μετά τη διπλή βράβευση του Samos Anavasis με ασημένιο και χρυσό στις Βρυξέλλες και στην Ιταλία αντίστοιχα το 2023, η εταιρεία συμμετείχε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και έγκριτο διαγωνισμό στην Ιταλία.

Φέτος, το Οινοποιείο Χατζηιωάννου κατέκτησε νέα διάκριση, αποσπώντας ένα Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA του 2023. Επιπλέον, έλαβε το κορυφαίο βιολογικό βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό.

Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν καρπό της πολυετούς παράδοσης της οικογένειας Χατζηιωάννου στο Μοσχάτο Σάμου, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την αριστεία. Είναι η πρώτη φορά που το νησί της Σάμου κατακτά μεγάλο χρυσό σε διεθνή διαγωνισμό για ξηρό οίνο.

Η διάκριση αυτή αφιερώνεται στην Σάμο και στην “Κυρά των Αμπελιών”, επιβεβαιώνοντας την αξία και την αναγνώριση των σαμιακών κρασιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Related posts

Διευκρινίσεις της Πυροσβεστικής Σάμου για τις υπαίθριες δραστηριότητες τον χειμώνα

admin

Τιμάται η μνήμη των Αγίων Ακινδύνου, Πηγασίου, Αφθονίου, Ελπιδοφόρου και Ανεμποδίστου στον Άγιο Χαράλαμπο

admin

Απεργία στην Ικαρία τη Δευτέρα από το Εργατικό Κέντρο Σάμου για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ

admin

Η Σάμος γιορτάζει την Ένωση με την Ελλάδα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου

admin

Κλείνει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Πυθαγόρειο από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

admin

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου για τις νέες αλλαγές στα εργασιακά

admin

Εκλογές Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου Σάμου από 8 έως 19 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι περιοχές

admin

Ξεκινά τη Δευτέρα το γαστρεντερολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος: «Η ελπίδα μας αναπτερώνεται για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών»

admin